top of page

SKI TEAMET

ebm03705_edited.jpg
ebm04344-2.jpg

Velkommen til Ski Teamet

ebm03617.jpg
ebm03535 (1).jpg

På Ski Teamet "GÅR VI TIL SKI" - Det gør vi fordi vi gerne vil dygtiggøre os på ski, skabe skiglæde, få skivenner og skabe de bedste skioplevelser i fællesskab!

Ski Teamet er et træningstilbud for 6-14 årige på tværs af de danske skiklubber. Skiklubberne planlægger en lang række af ture til fælles destinationer og afvikler træning i fællesskab. Det gør vi for at opnå homogene hold, skivenner fra hele Danmark og sammen opbygge et fantastisk udviklingsmiljø - hvor glæden til skiløbet står som det centrale.

Træningen

Træningen varetages af SkiSportDanmarks træner team, der består af mange af landets absolut bedste undervisere og skiløbere. Vi udvælger nøje vores trænere ud fra deres tekniske formåen, personlighed, smittende skiglæde og høje faglighed. Mange af trænerne er tidligere Elite-løbere under Danmarks Skiforbund. Læs mere om Træner Teamet her. 

Når vi er afsted på træningssamlinger vil der både være træning om formiddagen og eftermiddagen - vi kalder det heldagstræning. Der vil desuden være diverse sociale og fysiske aktiviteter efter ski afhængig af den pågældende destination. SkiSportDanmark arbejder ud fra et træningskoncept der er lavet i samarbejde mellem Danmarks Skiforbund & Den Danske Skiskole - du kan læse mere om vores trænings filosofi her.

Hvornår kan man være med?

Man kan deltage i Ski Team træning når man er 6 år og det vi kalder en "øvet" skiløber. Man er en øvet skiløber når man kører sikkert på en rød piste med parallel skiføring og selv kan tage liften. 

Har man ikke helt niveauet endnu kan man dog alligevel tage med på klart de fleste ture, men så vil undervisningen blot blive varetaget af klubbens egne skiinstruktører eller befinder vi os Trysil, så vil det være SkiStar-guider (skiskolen i Trysil, som vi har et godt samarbejde med) der varetager undervisningen. Begynder man at få niveauet på en tur, vil man glidende blive rykket over på Ski Teamet. Læs om vores niveau inddeling her.

Hvad med skolen?

Vi har ture fordelt ud over hele kalenderåret og selvom vi selvfølgelig udnytter ferieugerne, så har vi også træningssamlinger uden for skolernes ferie. På de samlinger som ikke ligger i en ferieuge, vil lektietid være en fast del af samlingens "træningsplan" og blive prioriteret hver dag. Selvom man går glip af noget undervisning, så er det vores erfaring at de løbere der er meget væk fra skolen på grund af skiløbet, får et sundt forhold til at prioritere skolen og lektielæsningen, simpelthen fordi de ved at der intet skiløb bliver, hvis ikke man følger med i skolen - både mens man er på ski og derhjemme.  

Dertil giver træningsmiljøet løberne en masse på det personlige plan - socialt, mentalt og fysisk - gennem den målrettede træning, de stærke sociale bånd der skabes og de store oplevelser som man får på turene. 

Kontakt personer

Ansvarlig Ski Team træner

Lucas Sidor

Tel: +45 24806816

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page