top of page

YOUTH TEAMET

DSC03653_edited.png
ebm04330.jpg

Velkommen til YOUTH TEAMET

DSC03473.jpg
DSC09016-2.jpg

Youth teamet, som navnet antyder, er forbeholdt unge skiløbere!

 

Det er et hold til dig som er glad for at stå på ski -  så glad at du faktisk gerne vil udvikle dit skiløb og blive en bedre skiløber, hver eneste gang du er afsted.

 

Youth Teamet er for de 15 - 21+ årige.

 

TRÆNINGEN

Træningen er for dig som gerne vil udvikles alsidigt og derfor vil du både stifte bekendtskab med det ”skolede” skiløb og få et indblik i instruktørverden, samtidigt med at vi vil udfordre dig i det vi kalder for de 5 P'er - Piste, Porte, Park, Pukler og Pudder. Det betyder at vi under træningen vil bevæge os rundt på hele bjerget.

På turene vil der både være formiddags og eftermiddagsundervisning. Der vil desuden ofte være forskellige aktiviteter efter ski - foredrag, sociale og fysiske aktiviteter og massere af hygge!

 

Træningen varetages af SkiSportDanmarks træner team, der består af mange af landets absolut bedste undervisere og skiløbere. Mange af trænerne er tidligere Elite-løbere under Danmarks Skiforbund. På de ture hvor der afvikles decideret uddannelse - for eksempel Norsk1 instruktøruddannelse, vil der være hyret uddannere ind til at facilitere dette. Læs mere om Træner Teamet her. 

Der vil være et stort fokus på sjove, lærerige og udfordrende øvelser, hvor du har mulighed for at udvikle dig som skiløber, men der vil også være fokus på at indgå i et socialt og passioneret fællesskab med andre som også brænder for skisporten.  Vigtigst når vi er afsted med Youth Team er at skabe et homogent og samarbejdende hold, der oser af skiglæde!

Vi arbejder på at Youth Teamet får sin egen træningstrappe. Denne forventes færdig inden første samling i denne sæson. Læs mere om vores generelle træningsfilosofi her.

HVORNÅR KAN MAN VÆRE MED?

Man skal være en øvet skiløber for at deltage i Youth Team træningen. Det skal man fordi, det er vores måde at sikre at vi kan lave homogene hold på samlingerne, så alle får en god oplevelse. Har du ikke helt niveauet endnu, så vil du fortsat kunne deltage i de fleste af turene, men blot modtage undervisning af klubbens egne instruktører eller befinder vi os Trysil, så vil det være SkiStar-guider (skiskolen i Trysil, som vi har et godt samarbejde med) der varetager undervisningen. Begynder man at få niveauet på en tur, vil man glidende blive rykket over på Youth Teamet.

Kontakt personer

Ansvarlig YOUTH TEAM træner

Agnete Jersild

Tel: 123-456-7890

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page